Hoe u de levensduur van uw iPhone-batterij kunt verlengen

Hoe u de levensduur van uw iPhone-batterij kunt verlengen

Hoe u de levensduur van uw iPhone-batterij kunt verlengen, of deze nu gloednieuw of praktisch vintage is.
Overal in het land staan ??Apple-loyalisten in de rij - figuurlijk, zo niet letterlijk - voor de iPhone 6, aangekondigd door CEO Tim Cook dinsdag tijdens het langverwachte Apple-evenement in Cupertino, Californië. Cook liet ook een aantal andere nieuwe aanbiedingen zien, waaronder het Apple Pay-systeem en de (echt cool ogende) Apple Watch, maar vergis je niet, er is een legioen mensen voor wie het nieuwe iPhone-model altijd het kroonjuweel is. Maar hier is een essentiële vraag: wat is de beste manier om de levensduur van de batterij van uw iPhone te redden?

Het is een waardevolle vraag om te beantwoorden. Wat de batterij betreft, is de basis-iPhone 6 slechts een marginale upgrade van de iPhone 5S, geschat op een relatief schamele 11 en 10 uur video- of Wi-Fi-gebruik per oplaadbeurt. Probeer het via 3G op internet te zetten en het voordeel verdwijnt volledig, met beide modellen slechts tien uur.

De iPhone 6 Plus is echter een grotere upgrade, waarbij Apple ten minste 12 uur per oplaadbeurt claimt. Maar als je een iPhone zo zwaar hebt gebruikt als ik, weet je heel goed dat deze schattingen enorm optimistisch kunnen zijn. In het beste geval denk ik niet dat mijn iPhone ooit acht uur op een enkele oplaadbeurt is geweest. Gelukkig zijn er echter enkele stappen die je kunt nemen om de inefficiëntie van je telefoon te verminderen en zelf een beetje batterij te sparen! Hier zijn enkele tips om te voorkomen dat u aan die lader wordt vastgemaakt ...

Schakel Vernieuwingstoepassingen op achtergrond uit

Dit is vrij eenvoudig om te begrijpen, zoals beschreven in The Telegraph. Een functie die is geïntroduceerd met iOS 7, je iPhone heeft waarschijnlijk een aantal apps die zichzelf op de achtergrond van je iPhone vernieuwen, zelfs als je het alleen laat. Dit kan veel kracht opzuigen, en het is gemakkelijk om lui het gewoon te activeren - het is logisch, immers vaker updates - zonder te beheren wat specifiek wordt bijgewerkt, en of het zelfs nodig is.

Met name de achtergrond-verfrissing van de Facebook-app is een flinke belasting voor je batterij, dus tenzij je absoluut woedend bent in het zien van elke keer dat je vriend tussen "in een relatie" en "het is gecompliceerd" wartelt, overweeg hem een ??rustpauze te geven .

Schakel Siri's automatische "Raise to Speak" -optie uit

Top